donderdag 25 juli 2013

verdrietig

ik ben op dit moment heel verdrietig en ik leg het snailmailen even een weekje stil .

gisteravond zat ik met mijn man aan de keukentafel hij tv kijkend en ik achter de laptop mijn blog enz bij te werken . op een gegeven moment begon onze hond kira ( kruising jackrussel ???) op ons hondje mokkeltje ( chihuahua) te bijten nou dat was een ravage kan ik je zeggen ik heb geprobeerd om kira van mokkeltje af te krijgen ik heb geschreeuwd en geprobeerd ze uit elkaar te krijgen maar kon ze niet uit elkaar krijgen . gelukkig kwam mijn man erbij en heeft ze uitelkaar gehaald. helaas was er geen goede afloop .kira is altijd al een rare hond geweest zo was ze lief en zo kon ze alles en iedereen wel aan . helaas hebben we haar een spuitje moeten laten geven :-( met mokkeltje is het ook niet zo goed afgelopen . we moesten met haar direct naar de dierenarts ze had de kaak op 2 plekken gebroken en ze moest direct geopereerd worden. nu heeft ze 6 pinnen in haar kaakje en dat moet 6 weken blijven zitten en dan moeten ze er weer uitgehaald worden . nu is het afwachten hoe ze hier van hersteld .

met kira kon het zo niet langer ik heb ook kleinkinderen wat als hij een van de kinderen zou bijten je vergeeft het je leven nooit weer . en toch ben ik heel verdrietig dat ze er niet meer is

4 opmerkingen:

 1. Oh jemig, wat heftig zeg! Het blijft een nare beslissing. Hopelijk komt het met Mokkeltje wel weer helemaal goed, arm beestje.
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach.... wat een naar bericht lieve meid ...
  Sterkte,.,,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ps, kan je me even mailen? Wil je wat vragen....
  haakjuffie@gmail.com
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen