zondag 11 augustus 2013

ik ben er een tijdje niet

hallo lieve lezers

ik moet voor een tijdje het snailmailen neerleggen.hoe lang het gaat duren weet ik niet. mijn dochter is van de week opgenomen geweest in het ziekenhuis en is vandaag weer thuis gekomen gelukkig. ze mag niks meer doen de kleine groeit nauwelijks meer en ze is 32 weken zwanger nu. ze heeft nog twee kleine kinderen van 1 en3 dus ik ben nu dagelijks bij haar. de enveloppen die ik nog moet versturen gaan zo gauw mogelijk op de bus sorry dames dat jullie langer moeten wachten helaas het is niet anders. ik wens jullie een fijne dag liefs en groetjes gea p.s. ik blijf wel af en toe buurten hoor :-)  xxxik wens jullie een fijne dag

6 opmerkingen:

 1. het zit je ook niet mee. Sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe rustig aan en geef de aandacht aan je dochter en kleinkids! Die kleine spruit moet nog zo lang mogelijk bij moeder groeien. Heb ervaring, onze oudste kwam met 31 wkn (alles goed gekomen gelukkig).
  Dus geef alsjeblieft de aandacht aan nuttigere zaken dan post versturen, de ontvangers kunnen best even wachten, niet dan ;)
  Heel veel succes lieve groet,
  Hurms

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel veel sterkte je blog kan wel effe wachten
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zorg maar goed voor je dochter en haar kindjes. We zien je vanzelf wel weer verschijnen,
  Lieve groetjes Jokie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een zorgen. Wat het belangrijkste is, moet het belangrijkste wegen. Jouw dochter en de kleintjes hebben je nu echt nodig. De rest komt later wel weer.
  Sterkte.

  Lieve groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezin gaat voor denk ik , dus de blog kan wel wachten hé. Veel sterkte.
  Gr, M-J.

  BeantwoordenVerwijderen