donderdag 8 augustus 2013

link plaatsen ??

hallo lieve lezers

zou iemand mij uit willen leggen hoe je een link kan plaatsen als iemand een give away heeft.
ik heb het al geprobeerd maar ik snap er geen sikkepit van .

ik heb vandaag nog niks gemaakt maar daar ga ik vanavond weer mee bezig in mijn freubel kamertje :-)
hopen dat er iets uit mijn handen komt pff wat ik heb de laatste tijd op freubel gebied ik moet me zelf soms echt in het nekvel pakken en tegen mezelf zeggen en nu ga je wat maken en soms heb ik ook dan wil ik even wat opruimen in mijn kamertje en dan ben ik al bezig met van alles en nog wat zoow dubbel.

ik ben vanmiddag ook weer met mokkie naar de dierenarts geweest jeeeej  zeg dat houd ook niet op .
ik had haar vanmorgen gevoerd en ze had al niet zoveel zin om te eten dus heb ik haar even zelf laten gaan maar dat ging niet zo goed dus na een tijdje ga ik bij haar zitten en kijk naar haar bekkie is er 1 pen los en de andere 3 waren ook naar voren gekomen  ze was al iedere keer met haar pootje bij het bekkie dus blijkbaar begon het te irriteren. nou direct de dierenarts gebeld en ik kon om 11.20 langskomen die heeft het nagekeken en er een foto van gemaakt  ze heeft overlegd met de andere dierenarts en ze hebben besloten dat de pennen er maar uit moesten want dit kon zo ook niet . gelukkig zijn ze er nu uit maar we moeten nu wel extra voorzichtig zijn . we hebben nog een puppie en die is nog zo speels en ze kunnen nu niet bij elkaar mokkie kan het ook niet hebben want die is zo bang als er een hond in de buurt komt . ik wou dat we maar weer een maand verder waren en ik hoop dat mokkie ooit weer vertrouwen krijgt in andere honden. zoow zielig he

maar ik ga er weer vandoor misschien kom ik vanavond nog wel even weer
fijne dag iedereen

liefs en groetjes gea

3 opmerkingen:

  1. Het is niet zo moeilijk hoor :-)
    Ligt er ook even aan waar je die link wilt zetten. Stel, je wilt 'm in je rechterbalk (dus waar ook je eigen give away staat). Dan ga je naar Indeling, een gadget toevoegen, Afbeelding. En dan kun je daar de afbeelding van de give away invoegen en een link naar de pagina waar die staat (kopiƫren vanuit de adresbalk zegmaar). Opslaan klaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dank je wel :-) ik ga het direct proberen

    liefs en groetjes gea

    BeantwoordenVerwijderen